Kontakta oss
Kakao
Sociala medier
Kundreferenser

”Då jag springer på morgonen orkar jag mer och åter-hämtningen är fantastisk!”

Martin berglund,
Kristianstad 7/8 -13

 
Fler referenser..

”Använder juicen för min hud som jag tycker den har stor effekt på. Så fort jag slutar med juicen märks det direkt. Min mage mår också bra med Noni Juicen.”

Charlotte Odell, Lysekil 2/8 -13

”En mycket bra produkt. God och till ett bra pris. Min mage är lugn och känns inte länge uppsvullen som annars. Hyn har blivit mjukare och klarare mm.”

Anneli Lilja, Tidaholm 22/7 -13

”Jag tycker Noni Juice är en helt fantastisk produkt som verkligen har hjälpt mig! Tack!”

Trogen Nonikund 4/6 -13

Nu har jag druckit Noni juice i fyra månader och har känt mig frisk hela tiden. Innan dess hade jag ideliga förkyl-ningar. Det är gott med den där slurken på morgonen!”

Pia Danielsson, Lomma, 22/5 -13

”Jag fick smaka granatäpplejuicen hos en vän. Tyckte att den smakade som man vill att en juice ska vara, 100 % ren. Samma dag sökte jag er sida på internet och beställde.”

Patrik Carlström, Lomma, 20/5 -13

”Noni Juicen är väldigt god och jag tror den hjälper mig mycket”

Z.T., Blentarp, 19/5 -13

”Sedan jag började med noni har jag inte varit sjuk, inte ens förkyld. Det är toppen!”

Jessica, Katrineholm, 28/4 -13

"Beställde en flaska Mangosteen Juice. Nu känner jag mig mycket piggare!”

Benny Gustavsson,
Södertälje, 12/3 -13

Denna Noni Juice är kanon i jämfört med ett annan mycket känt märke. Jag rekommenderar starkt denna!


Martin Berglund,
Kristianstad, 6/3 -13

"Helt fantastisk, håller mig frisk och orkar mer! Blir knappt förkyld ens, vilket underlättar då jag lever ett aktivt liv i både yrke och privatliv. Klarar mig helt enkelt inte utan min Noni Juice!"

Ida Cato, Kristianstad, 9/2 -13

"Med Noni Juice är jag uthålligare och orkar mer. Tar mig för saker som annars gärna blir kvar."

Elin, 8/2 -13

"Fantastiskt tillskott! Känner mig pigg, fräsch och stark. Min hy har en lyster! God är den också, Perfekt sätt att började morgonen på!"

Karin, Stockholm, 30/1 -13

"Jag dricker Noni juice varje morgon och känner mig jätte-pigg och frisk. Jag kan inte gå utan min Noni juice. Den här produkten är jättebra!!!!!"

Susan, Sundsvall, 5/1 -13

"Jag har druckit Noni juice i 2-3 månader och har fått ett bra resultat vad gäller min hudkvalitet, så jag är jättenöjd med Noni Juicen och rekommenderar andra att prova."

Micaela, Torsås, 25/12 -12

"Noni Juicen är en otroligt god och uppiggande juice. Ef-tersom jag hört och läst att nonifrukten innehåller mycket trypofan så har jag även gett min hund av den med mycket gott resultat. Granatäpplejuicen är en kanongod och mycket dryg juice, som hela familj älskar! Tack!"

Susanne Karlsson,
Ucklum, 11/12-12

"Granatäpplejuice lär utgöra ett visst skydd för oss män. Dessutom smakar den fantastisk gott och utgör en sund start på dagen"

John F., Malmö, 18/11 -12

"Jag hade bara hört bra om juicen och kan inte annat än hålla med. Min kropp har äntligen börjat komma i balans, min ständiga trötthet har försvunnit och jag orkar mycket mer = ökad livsglädje!"

Annette, K., Knivsta, 30/10 -12

"Fräscha produkter, aldrig strul med leveransen och Noni juicen kan jag inte leva utan numera! Den smakar gott och hjälper mig att hålla kroppen i balans. Jag mår superbra!"

Helen Andersson, 31/8 -12

"Er Noni Juice smakar riktigt gott, och jag har aldrig varit så fit (40+), som nu - 1 mån användning. Tack för er su-perprodukt!"

Lasse, Norrköping, 15/8 -12

"Efter att jag började med Noni Juice så har jag fått tillbaka orken i kroppen och känner mig mycket yngre. Även mina vänner och familj märkte skillnaden på mig och har börjat med noni. Rekommenderas!"

Elin, 11/8 -12

"Har provat det mesta för trög mage, men Noni Juicen är det enda som har hjälpt mig"

Barbro W, Kungshamn, 11/7 -12

"Noni Juicen är perfekt att ta innan frukosten på morgonen. Den ger en extra boost för kroppen och man känner sig pigg. "

Josie,
Göteborg, 10/6 -12

"Nu har jag druckit både blåbär- och granatäpplejuice varje dag i sex månader och kan inte vara utan dem. Under den här tiden har jag varit fri från förkylningar och infektioner. Jag mår mycket bra av juicerna och det smakar väldigt gott"

Miriam Nilsson,
Jonstorp, 21/4 -12

"Jag har nu använt Noni Juice i ett år och har hållit mig frisk under den tiden. Det är värt så mycket att få vara frisk. Jag berättar om Noni för alla jag känner."

Lotta,
Stockholm, 21/4 -12

"Jag har nu druckit fyra flaskor Noni Juice och under den tiden har jag inte varit förkyld. Jag har fått en positiv erfarenhet både vad gäller min mage och mina leder. Noni juice är den bästa juicen jag druckit. Mitt välbefinnande är mycket bättre än förut"

Marianne Augustsson,
Olofstorp, 11/4 -12

"Noni juicen funkar jättebra för magen och jag tycker att jag blir mer koncentrerad"

"Mln Lkt",
Katrineholm, 1/4 -12

"Jag blev rekommenderad att prova er Noni Juice. Nu är min hud är bättre än den var förut och jag känner mig dessutom mycket piggare"

"Kersan", Kopparberg, 4/3 -12

"Acai Organic Juicblend är jättebra och smakar mycket gott. Äntligen känner mig mycket piggare och orkar mycket mer än förut, detta bara efter en vecka efter jag började dricka juicen. Jag vill inte sluta, inte i vinter i.a.f!"

Jadwiga Andersson,
Mellansel, 6/2 -12

"När jag dricker Noni Juicen regelbundet känner jag mig piggare och har mer energi. Som extra bonus har huden en härlig lyster!”

Pernilla, Göteborg, 24/1 -12

"Sedan jag började dricka nonijuice har jag varit fri från förkylningar och infektioner. Dessutom smakar den väldigt gott!"

Anna Ljuseberg, Malmö, 6/1 -12

"Blev rekommenderad nonijuice av min läkare för min tröga mage. Har nu druckit jucien i 9 månader och kan inte vara utan. Magen funkar bra och jag har inte varit förkyld på hela året. Toppen!!"

Lotta Martinsson, 23/11 -11

"Jag har använt er Noni Juice i flera år och tar 2 msk/dag. Jag håller mig frisk och har inte ont i mina leder. Det är lätt och smidigt att beställa från Superfrukter.se"

Sara Sätterström, 2/11 -11

"Sedan några år köper vi vår Noni hos Superfrukter.se och vi får bra juice i bra förpackningar till bra priser, så vår erfarenhet av Noni från Superfrukter.se är BRA!"

Ulf Bergman, 6/10 -11

"Vi har prövat hela Gold-serien. Goji, Acai & Mangosteen. Kvalitén är den högsta av alla juicer vi prövat ... Mangosteen är den juice som jag tycker smakar bäst i Gold-serien, jag dricker gärna den. Min fru dricker Goji. Hon tycker att hon mår bättre när hon dricker Goji regel­bundet."

Mats Persson, 16/9 -11

 
Vilka juicer innehåller produkterna?

I tabellen nedan kan du se vilka juicer (vertikal axel) som ingår i de olika produkterna (horisontell axel).

= Ekologiskt/organiskt odlad ingrediens
= Konventionellt odlad ingrediens

  Noni Juice Granatäpple Juice Aloe Vera Juice Goji Juiceblend Goji Organic Juiceblend Goji Gold Acai Juiceblend Acai Organic Juiceblend Acai Gold Mangosteen Juice Mangosteen Organic Juice Mangosteen Gold Blåbärsjuice
Noni juice                      
Granatäpple juice koncentrat                
Aloe vera juice                        
Goji juice                
Acai juice                    
Mangosteen juice                
Mangosteen juice koncentrat                          
Blåbärsjuice koncentrat                
Svarta körsbär juicekoncentrat                  
Tranbärsjuice koncentrat                      
Hallonjuice koncentrat                      
Hallonsmak                        
Fläderbär                        
Päronjuice koncentrat                        
Äppeljuice koncentrat                        

 

Copyright © Netway - Krusegränd 42 C - 212 25 MALMÖ